Produkter

Produkter

 

Har I styr på sikkerheden i jeres forretningskritiske it-systemer?

 

Et af COPITS' kerneprodukter er sikkerhedstest af it-systemer, netværk og applikationer. Vi har udført talrige intrusion- og penetrationstests hos offentlige og private virksomheder.

 

COPITS benytter de nyeste testmetoder helt ned i ”masinkrummet” og leverer altid den højeste kvalitet. Vores metode er at identificere både nye og kendte sårbarheder. Udover sikkerhedstests tilbyder vi løbende sikkerhedsscanninger.

 

Alle medarbejdere i COPITS er sikkerhedsgodkendte af både Politiets og Forsvarets Efterretningstjeneste og har alle fornødne sikkerhedscertificereinger.

 

Overgang til ISO 27000

 

Skal din virksomhed helt eller delvist efterleve almindelig god praksis og standarder for informationssikkerhed og "IT governance", fx ISO27000, PCI DSS?

 

COPITS hjælper og rådgiver offentlige og private virksomheder med it-risikostyring og med at leve op til sikkerhedskravene i ISO 27000 standarden.

 

Skal din virksomhed overgå fra DS484 (den gamle standard) til ISO 270000, kan COPITS bistå din virksomhed trin for trin og i jeres eget tempo.

Beredskabsplaner

 

Det kan være meget tidskrævende at efterleve standarder og producere og ajourføre it-sikkerhedspolitik, it-beredskabsplaner, risikoanalyser- og vurderinger, it- awareness-kampagner, cybersikkerhedsøvelser m.m.

 

COPITS kan udarbejde disse produkter og kan kontaktes for et uforpligtende tilbud.

Cybersikkerhedsøvelser

 

COPITS har stor erfaring med at planlægge og gennemføre cybersikkerhedsøvelser. I 2010 var COPITS Danmarks repræsentant i ENISA, der planlagde og gennemførte den første cybersikkerhedsøvelse nogensinde med deltagelse af samtlige EU medlemslande.

 

EU’s cybersikkerhedsøvelser er nu fast procedure og gennemføres hvert andet år i EU regi (ENISA).

 

Se video om planlægningen af EU’s cybersikkerhedsøvelser.

Derfor skal du vælge COPITS

 

 

 

 

 

 

 

 • Med mere end 100 private og offentlige virksomheder som kunder er COPITS den førende konsulentvirksomhed inden for formulering af it- og cyberstrategier og gennemførelse af cybersikkerhedsøvelser.

   

 • COPITS er ISO 27001-certificeret og har datterselskaber i Tyskland og USA.

   

 • COPITS adskiller sig fra traditionelle konsulenthuse ved nøje at følge udviklingen i it-sikkerhedsarbejdet internationalt og nationalt.

   

 • John Foley, stifter og ejer af COPITS, er dansk repræsentant i EU’s Network and Information Security Platform (NISP).

   

 • COPITS indgår i talrige fora, der bl.a. beskæftiger sig med it- og cybersikkerhedsstrategi i et sikkerhedspolitik perspektiv og kontekst.

   

COPITS