Rådgivning

Rådgivning og kurser

 

 

 

 

 

 

 

COPITS er eksperter i it-sikkerhed på højt niveau. Vi sætter desuden en ære i at kunne kommunikere tekniske begreber på en forståelig måde til vores kunder, der ikke nødvendigvis er eksperter i it-sikkerhed.

 

Beredskabs- og sikkerhedsplaner og cyberøvelser

 

Har jeres virksomhed brug for sparring til udarbejdelse af beredskabs- og sikkerhedsplaner og planlægning og gennemførelse af it- og cybersikkerhedsøvelser?

 

COPITS rådgiver og vejleder og kan desuden producere de nødvendige dokumenter og vejlede i krisestyring, herunder krisekommunikation i tilfælde af cyberangreb.

 

Derfor skal du vælge COPITS

 

COPITS' stifter John Foley har deltaget i planlægning og gennemførelse af nationale krisestyringsøvelser siden 2007. De nationale krisestyringsøvelser gennemføres hvert andet år, sidste gang i november 2013, hvor hovedtemaet var gennemførelse af større (simulerede) it- og cyberangreb på vitale samfundsfunktioner og kritisk informationsinfrastruktur.

 

Desuden har COPITS som Danmarks repræsentant i EU’s øvelsesledelse deltaget i planlægning og gennemførelse af den første EU Cyber Security Exercise nogensinde, hvor samtlige EU medlemslande deltog. COPITS har ligeledes planlagt Cyber Exercise 2012 og 2014.

 

John Foley er Danmarks repræsentant i EU’s Network and Information System Platform (NISP) og har bl.a. været med til at udarbejde EU’s Cyberstrategi og arbejder nu i dette forum med at udvikle et fælleseuropæisk awareness program, "Incident Handling and Awareness Program".

 

 

COPITS